SKYLAR LICHTSTRATEN

Het Helmondse bedrijf Lichtstraatgroothandel bruist van ambities en schakelde Many More in om haar merk om te toveren naar Skylar, om zo flinke stappen te zetten en het bedrijf naar het volgende niveau te liften!

Wat hebben we gedaan?

Google Advertenties & Vindbaarheid
Social Media advertenties
Grafisch Ontwerp
Concept
Content creatie
E-mailmarketing
Copywriting
Fotografie

Doelstelling ๐ŸŽฏ

Ontwikkelen van nieuw merk Skylar met als doelstelling als bedrijf flink te groeien in de consumentenmarkt.

Middelen ๐Ÿ“ฑ

We doorliepen een brandingtraject, ontwikkelden een compleet nieuwe huisstijl en zetten diverse (online) kanalen in om het bedrijf te laten groeien.

Resultaten ๐Ÿ†

Volwassen positionering, klaar voor de groei om flinke stappen te zetten met het bedrijf. De omzet groeit en we werken samen met de klant toe naar de stip op de horizon.

Nieuwe naam, nieuwe positionering ๐Ÿ†•

Onze klant Lichtstraatgroothandel is ambitieus en heeft als doel een merk en product te ontwikkelen dat op de lange termijn een begrip is in de samenleving. Dat is nog eens ambitie, daar houden we van! Samen ontwikkelden we het nieuwe merk Skylar; een top kwaliteit lichtstraat, made in Helmond!

Huisstijl + Look & Feel โœจ

Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuwe huisstijl. Het nieuwe logo is gebaseerd op een lichtstraat die 45 graden is gedraaid. Een herkenbaar icoon met een frisse en toegankelijke uitstraling. Blauw voert de boventoon, wat gebaseerd is op de nieuwe pay-off โ€œnatuurlijk lichtโ€ wat refereert aan wat een lichtstraat jouw huiskamer binnenbrengt.

Sinds december 2022 is het merk volledig uitgerold en hebben we de huisstijl doorgevoerd op zo veel mogelijk middelen in het bedrijf om het zo goed mogelijk te laden. Denk daarbij aan een CNC-frees met de juiste kleuren en prints, bedrijfsbussen, werkkleding en natuurlijk de basics als visitekaartjes, briefpapier en de website.

โ€œEEN MARKETINGSTRATEGIE WAAR ALLES SAMENKOMT EN TOT SUPER
RESULTATEN LEIDT!โ€
โ€œEEN MARKETING
STRATEGIE WAAR ALLES SAMENKOMT EN TOT SUPER

RESULTATEN LEIDT!โ€

Samen groeien ๐Ÿซฑ๐Ÿปโ€๐Ÿซฒ๐Ÿผ

Wat wij het mooiste vinden aan deze samenwerking, is dat we samen met de klant voor een optimaal resultaat gaan. We sparren over (marketing)mogelijkheden en zetten stippen op de horizon. We denken proactief mee over campagnes en kansen. We krijgen de ruimte voor eigen inzicht en we kunnen wel stellen dat deze samenwerking tot nu toe perfect verloopt voor beide partijen, en het einde is nog lang niet in zicht: The Sky(lar) is the limit!

Online campagnes ๐Ÿ“Š

Een belangrijk onderdeel in de werkzaamheden die wij voor Skylar verrichten zijn de online advertentiecampagnes. Waar we in het begin focus hadden op awareness en naamsbekendheid, hebben we nu de volledige focus liggen op conversie: het verkopen van zo veel mogelijk lichtstraten. We draaien campagnes op Google Ads, Facebook, Instagram, Pinterest, TikTok en LinkedIn. Ook investeren we in SEO, het verbeteren van de vindbaarheid van het bedrijf op zoekmachines. Elk platform draagt op zijn eigen manier bij aan de groei en het succes van het bedrijf en daar zijn we trots op! Wekelijks onderhouden en optimaliseren we de campagnes en hebben we contact met de klant over hoe de verkopen verlopen. Samen gaan we voor het maximale resultaat en dat motiveert ons maximaal!

0
Clicks
0
Pinterest impressies
0
Actieve social kanalen

Skylar ging voor Many More resultaat.
Jij ook? ๐Ÿš€

Heb jij ook (marketing) doelstellingen waar je eens graag met ons over spart? Wij laten ons graag uitdagen door jouw doelen, dus de koffie (of biertje) staat altijd vrijblijvend voor jou klaar!

Maak een afspraak ๐Ÿš€

Skylar ging voor Many More resultaat.
Jij ook? ๐Ÿš€

Heb jij ook (marketing) doelstellingen waar je eens graag met ons over spart? Wij laten ons graag uitdagen door jouw doelen, dus de koffie (of biertje) staat altijd vrijblijvend voor jou klaar!

Maak een afspraak ๐Ÿš€